16 leerlingen geslaagd voor muziekdiploma

Zaterdag 24 juni 2023 was een spannende dag voor veel van de leerling muzikanten van CMV Juliana Aduard. 16 talenten mochten laten zien wat ze in hun mars hadden tijdens hun muziekexamen. 2 Van deze 16 moesten een deel van hun examen openbaar uitvoeren om hun diploma te halen. Dit heeft ’s avonds plaatsgevonden tijdens het examenconcert van de vereniging. Ook was een leerlinge van de muziekschool Het KunstKwartier die haar recital op piano heeft uitgevoerd tijdens dit concert. Zij is de 3e soliste van deze avond.

Tijdens het examenconcert waren er speciale optredens van de leerlingenorkesten de Juultjes en Juliette. Zij mochten aan familie, vrienden en fans laten zien wat ze dit jaar hebben geleerd en hoe leuk samen muziek maken is. Daarna was het de beurt aan de 3 solisten en hun openbaar examen. Wat indrukwekkend is dat om te zien en horen is hoe zij hun zenuwen beheersen en de moeilijke muziekstukken (met begeleiding van piano en het grote orkest) uitvoeren.

Alle 16 leerlingen zijn geslaagd en zijn in het zonnetje gezet deze avond. Het was een feestelijke avond met een spetterend slot. De vereniging is mega trots op het feit dat ze zoveel talent in de vereniging heeft. 

Foto: Alfred van der Horn

Posted in Geen categorie.