Concert door de jeugd

Op zaterdag 16 oktober hield de jeugd van CMV Juliana uit Aduard een eigen concert. Twee Jeugdorkesten en leerlingen van de basisschool in Aduard lieten van zich horen.

Het concert was tevens de afsluiting van het scholenproject 2021. Leerlingen uit groep 5, 6 en 7  van basisschool de Adeborg hebben van juf Femke een aantal weken proeflessen gehad op een blaasinstrument. De leerlingen speelden samen met het leerlingenorkest de Juultjes en opleidingsorkest Juliëtte.

Als je ongeveer een half jaar muziekles hebt op een blaasinstrument of slagwerk, kun je al meespelen bij de Juultjes o.l.v. Femke Wegter. Blaas je al wat langer, dan mag je doorstromen naar opleidingsorkest Juliëtte o.l.v. Stefan de Groot. En uiteindelijk kun je naar het “grote” orkest: Juliana.

Met deze beide jeugdorkesten én de leerlingen ontstond een enorm orkest van wel 35 muzikanten. Het publiek genoot zichtbaar van het concert dat door de jeugd van Juliana zelf was georganiseerd. Wat is het toch mooi om samen muziek te maken!

Posted in Geen categorie.